1404-04-18 08:18
44
0
94763
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان گلستان:

گلستان میزبان نویسندگان مطرح کودک و نوجوان است

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان گلستان گفت: با هدف ترویج فرهنگ مطالعه و نویسندگی بین کودکان برنامه‌ای با حضور نویسندگان مطرح استانی آقایان اونق در گرگان و بهمن نشاطی در گنبدکاووس برگزار می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «گلستان ما»، هجدهم تیرماه در تقویم دلبستگی‌های کودکی، با عطر دل‌انگیز قصه‌های شیرین آذریزدی پیوند خورده است این روز، بیش از یک مناسبت تقویمی، فرصتی برای بازگشت به دنیای ناب کودکی است.

در سالگرد درگذشت مهدی آذریزدی نویسنده و قصه‌گوی پیشکسوت، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با برگزاری ویژه‌برنامه‌های متنوع در سراسر استان گلستان یاد و خاطره او را گرامی می‌دارد. این برنامه‌ها شامل قصه‌گویی، نمایش فیلم، اجرای تئاتر و کارگاه‌های آموزشی است.

روز ادبیات کودک بهانه‌ای است که رویاها در آسمان خیال پرواز می‌کنند و کلمات، همچون دانه‌های جادویی، بذر امید و آگاهی را در دل‌ها می‌کارند، در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان گلستان، این روز با رنگ و بویی دیگر گرامی داشته می‌شود؛ برنامه‌ای که در آن الهه غیناقی، مدیرکل این نهاد فرهنگی می‌کوشد تا جادوی کلمات را به جان کودکان و نوجوانان این استان بنشاند.

کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در این روز، همچون خانه‌ای قدیمی و دوست‌داشتنی، درهای خود را به روی دنیای خیال می‌گشاید. کارهای خلاقیت کودکانه، نوای دلنشین قصه‌ها، در هر گوشه و کنار آن به گوش می‌رسد. مربیان کانون، با چهره‌هایی گشاده و لبخندهایی صمیمی، به استقبال میهمانان کوچک خود می‌روند و آن‌ها را به سفری در دنیای شگفت‌انگیز کتاب‌ها دعوت می‌کنند.

* آشنایی کودکان گلستانی با داستان‌های کهن

در این روز، برنامه‌های متنوعی در مراکز کانون برگزار می‌شود. کارگاه‌های قصه‌گویی، با حضور قصه‌گویان ماهر و خلاق، کودکان را با افسانه‌ها و داستان‌های کهن آشنا می‌کنند و آن‌ها را به دنیای خیال‌انگیز قهرمانان می‌برند.

در مسابقات نقاشی، کودکان با قلم‌موهای رنگارنگ خود، تصاویری از کتاب‌ها و شخصیت‌های محبوب‌شان را به تصویر می‌کشند و احساسات و تخیلات خود را به اشتراک می‌گذارند.

نمایشگاه آثار اعضا، فرصتی است برای به نمایش گذاشتن استعدادها و خلاقیت‌های کودکان و نوجوانان و تشویق آن‌ها به ادامه راه است.

اما نقطه عطف برنامه‌های کانون در روز ادبیات کودک و نوجوان، حضور نویسندگان مطرح استان در مراکز گرگان و گنبدکاووس است.

این فرصت بی‌نظیر، به اعضای انجمن ادبی و نوشتن خلاق کانون این امکان را می‌دهد تا با الگوبرداری از نویسندگان موفق، مهارت‌های خود را در زمینه نویسندگی تقویت کنند و گام‌های بلندی در این راه بردارند.

دیگر علاقه‌مندان نیز می‌توانند در این برنامه‌ها شرکت کرده و از تجربیات نویسندگان بهره‌مند شوند و با دنیای نویسندگی از نزدیک آشنا شوند.

*بازتاب آرمان‌های فرهنگی یک ملت

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان گلستان درباره اهمیت ادبیات کودک و نوجوان در گفتگو با خبرنگار «گلستان ما» گفت: ادبیات، نه تنها آینه‌ای است برای بازتاب آرمان‌های فرهنگی یک ملت، بلکه زیربنایی برای ساختن نسلی آگاه، پویا و آینده‌ساز است.

الهه غیناقی توضیح داد: به همین دلیل، کانون تلاش می‌کند تا با برگزاری برنامه‌هایی جذاب و خلاقانه، کودکان و نوجوانان را به مطالعه و کتابخوانی علاقه‌مند کند و آن‌ها را با دنیای شگفت‌انگیز دانش و معرفت آشنا سازد.

*راه‌اندازی حسینیه تخصصی کودکان و نوجوانان در علی‌آباد کتول

وی افزود: یکی دیگر از اقدامات قابل توجه کانون، راه‌اندازی حسینیه تخصصی کودکان و نوجوانان در علی‌آباد کتول است. این حسینیه، که از سال گذشته فعالیت خود را آغاز کرده، به مکانی امن و آرام برای کودکان و نوجوانان تبدیل شده است، جایی که آن‌ها می‌توانند با خیال آسوده به فعالیت‌های فرهنگی و هنری بپردازند و استعدادهای خود را شکوفا کنند.

غیناقی بیان کرد: تمامی برنامه‌های این حسینیه، توسط خود کودکان و نوجوانان طراحی و اجرا می‌شود، که این امر باعث افزایش حس مسئولیت‌پذیری و اعتماد به نفس در آن‌ها می‌شود.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان گلستان گفت: در مجموع، برنامه‌های کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان گلستان به مناسبت روز ادبیات کودک و نوجوان، تلاشی برای پاسداشت ارزش‌های فرهنگی و ادبی، تشویق کودکان و نوجوانان به مطالعه و کتابخوانی، و پرورش نسلی خلاق، آگاه و آینده‌ساز است.

غیناقی تاکید کرد: این برنامه‌ها، نه تنها به کودکان و نوجوانان کمک می‌کنند تا با دنیای کتاب‌ها آشنا شوند، بلکه به آن‌ها می‌آموزند که چگونه با استفاده از کلمات، دنیای بهتری برای خود و دیگران بسازند.

وی گفت: کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان گلستان، در این روز، به معنای واقعی کلمه، به باغی از کلمات و آغوشی از رویاها تبدیل می‌شود، به امید روزی که همه کودکان و نوجوانان ایران زمین، در این باغ و در این آغوش، رشد و بالندگی را تجربه کنند.

انتهای خبر/

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.